WORMER - Donderdagmiddag is rond 16.00 uur een 23-jarige vrouw uit Wormer zwaargewond geraakt bij een steekincident in een winkel in de Wormerse Faunastraat. Vrijwel direct kon er een 21-jarige vrouw uit Wormer als verdachte worden aangehouden. Het slachtoffer is een werkneemster van de winkel.


De hulpdiensten hebben onmiddellijk eerste hulpverleend aan het slachtoffer. Ook het mobiel medisch team (traumahelikopter) is ingezet.

De verdachte had een winkelverbod voor deze winkel en kort voor het incident was de politie al ter plaatse geweest om te assisteren bij de toepassing van dit winkelverbod. Kort daarna heeft helaas het steekincident plaatsgevonden. De agenten waren nog in de buurt en konden direct eerste hulpverlenen en de verdachte aanhouden.

Slachtofferhulp
Aan klanten die in de winkel aanwezig waren wordt slachtofferhulp aangeboden. Als er klanten waren waarvan de gegevens in de hectiek van dit vreselijke incident niet genoteerd zijn, dan vragen wij die klanten contact op te nemen met 0900-8844 met vermelding van onderstaand zaaksnummer.

2023166516