Wormer - Een 59-jarige man uit Wormer is donderdagavond rond 22.15 uur in zijn woning aan de Koningsvarenstraat overvallen. Een 21-jarige man uit Wormer die in de woning was, werd ook slachtoffer van de woningoverval.

Het 21-jarige slachtoffer opende de toegangsdeur van het flatgebouw en ging vervolgens weer in de woonkamer zitten. Daarna stapten twee onbekende mannen de woning binnen en bedreigden het tweetal met een wapen. De overvallers doorzochten daarna het pand en een paar minuten later verlieten zij deze weer in onbekende richting. De mannen maakten een onbekend geldbedrag en een telefoon buit.
De bewoner is tijdens de overval gewond geraakt en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelde na de melding direct een onderzoek in, echter werden de overvallers niet aangetroffen.
Heeft u iets gezien of gehoord van deze woningoverval? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.
2017240833