Hét product beton voor duurzame onkruidbestrijding? Kijk dat is pas duurzaam! Ook nog eens professioneel aangebracht door een betonbedrijf wat al meer dan 10 jaar bestaat en meer dan 25 jaar ervaring heeft. Veel harder en sterker dan de normalen bestrating en geschikt voor oprit, terras en looppaden. Het werkt heel eenvoudig: we storten gewoon een betonvloer! Dan zijn de voegen tussen tegels of klinkers gewoon opgevuld met Beton! Deze bestrating is beter dan de huidige bestrating zelf, waardoor onkruid tot het verleden behoort. En er zijn nog meer voordelen. Heeft u vaak hinderlijke overlast van mieren of ander ongedierte? Dat is met beton ook de wereld uit. En ook vervelende beschadigingen en het wegzakken tussen de tegels, komen niet meer voor.

BESTRATINGS ONKRUIDVRIJ

De nieuwe trend kan zowel de bestaande bestratingen vervangen als in nieuwe situaties worden toegepast. Het is uitermate geschikt voor particuliere tuinen, ongeacht of daar een lichte of zware verkeersbelasting in is. Ons beton is vanzelfsprekend milieuvriendelijk en wij kunnen ook zorg dragen voor waterdoorlatende voegen.Deze zagen/frezen wij later in. Daardoor kan het regenwater in de grondzaken of we maken specialen drainage poten waarder het water ook in de grond kan zakken en langer in uw tuin blijft en dat is een groot voordeel voor uw planten en het bodemleven in uw tuin.

PROFESSIONEEL AANBRENGEN, JARENLANG PLEZIER
Ons Beton is vorst- en strooizoutbestendig, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Het kan zelfs met verwarming zodat u in de winter geen sneeuw,ijs of gladhied voorkomt.Om zo lang mogelijk profijt te hebben de betonvloer is het belangrijk dat u deze professioneel laat afwerken door middel van DECO CRETE print of vlinder machine. West Friesland kan dit voor u verzorgen. Onze speciaal opgeleide medewerkers weten precies de benodigde werkwijze en hoeveelheden voor het beste resultaat. Zo kunt u na 1 week gelijk van uw terras/oprit genieten onder het voorjaarszonnetje!