Matige regen12.9 ℃

Biercafe De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude

Bezoekadres:

Biercafe De Roode Leeuw

Dorpsstraat 440
1722EJ Zuid-Scharwoude
06-82956476
info@roodeleeuw.nl
http://www.roodeleeuw.nl/

Welkom bij De Roode Leeuw

Waar 400 jaar geleden De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude fungeerde als herberg, is het vandaag de dag een multifunctioneel horecabedrijf waar de gasten nog steeds massaal naar het café komen voor het hebben van een gezellige, sfeervolle avond, met nog steeds de prachtige monumentale gevel, maar waar het overnachten achterwege blijft ;-). Daarbij is in de afgelopen paar jaar zowel het interieur als het exterieur stevig onder handen genomen. Dat tot resultaat hebbende dat de verschillende zalen optimaal verzorgd zijn. Ieder met haar eigen functie en eigen toegang, maar allemaal met dezelfde warme sfeer en de perfecte ambiance.

Met de verschillende mooie zalen die De Roode Leeuw rijk is, is er voor iedere gelegenheid - van verjaardag tot bruiloft, van jubileum tot bedrijfsfeest en van vriendenuitje tot schoolfeest - een geschikte locatie gecreëerd. Meer informatie over de verschillende zalen - De Brouwkamer, Het Biercafé en De Zaal - en arrangementen, vindt u op deze website.

‘Proef die sfeer en kom es an!’ De beste indruk van de verschillende zalen en mogelijkheden krijgt u door even langs te komen bij De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude. Neem daarvoor telefonisch contact op of stuur een e-mail voor een vrijblijvende afspraak. U kunt dan vragen stellen, arrangementen bespreken en rondkijken. Er wordt gezorgd voor een drankje en natuurlijk voor de kennismaking met de diverse mogelijkheden.

U bent van harte welkom!

Foto's van Biercafe De Roode Leeuw

Biercafe De Roode Leeuw image 1
Biercafe De Roode Leeuw image 2
Biercafe De Roode Leeuw image 3
Biercafe De Roode Leeuw image 4
Biercafe De Roode Leeuw image 5
Biercafe De Roode Leeuw image 6
Biercafe De Roode Leeuw image 7
Biercafe De Roode Leeuw image 8
Biercafe De Roode Leeuw image 9
Biercafe De Roode Leeuw image 10
Biercafe De Roode Leeuw image 11
Biercafe De Roode Leeuw image 12
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Biercafe De Roode Leeuw. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map