Onbewolkt22.8 ℃

DanceFlow dansstudio in Nieuw-Vennep

DanceFlow dansstudio

DanceFlow dansstudio, al ruim 17 jaar een begrip in Nieuw-Vennep en omgeving! De dansstudio geeft lessen aan kinderen vanaf 2 jaar tot en met volwassenen en de basis van de lessen is theaterdans (klassiek, modern en jazz). Laat je meevoeren naar een wereld die dans heet: klassiek, modern, streetjazz, boyzdance, peuterdans, kleuterdans, tap,...Altijd een cursus die je op het lijf geschreven is!

Bij DanceFlow wordt lesgegeven door gediplomeerde en ervaren dansdocenten. Zo kun je rekenen op professionele en kwalitatief goede lessen. De groepen zijn klein, zodat iedere danser of danseres op zijn of haar niveau aangesproken wordt. Voor de meer gemotiveerde en/of getalenteerde leerlingen zijn er ook selectiegroepen en een demogroep.

Volgens DanceFlow betekent dansen: plezier, creativiteit en beleving. Dat merk je vooral in de lessen voor de jongere kinderen: lekker dansen met allerlei materialen, verhalen, liedjes en muziek in een ongedwongen, positieve sfeer. Maar ook voor de oudere leerlingen, die zich meer kunnen specialiseren, staat dansplezier voorop, met als hoogtepunt de voorstellingen in het theater!

Naast de wekelijkse dansles organiseert DanceFlow dansstudio ook vele dansactiviteiten zoals de jaarlijkse voorstellingen, feestlessen, workshops en zomerdansweken. Ook is het mogelijk om verjaardagspartijtjes en dansfeestjes bij de dansstudio te organiseren. Altijd onder de professionele begeleiding die u van DanceFlow dansstudio mag verwachten.

De dansstudio is erkend door het NBDO Dansbelang (voorheen NBOB en NBDK), waarmee kwaliteit in danseducatie gewaarborgd wordt.

Laat je dus meevoeren door de DanceFlow! Schrijf je in of vraag een proefles aan.

Foto's van DanceFlow dansstudio

DanceFlow dansstudio image 1
DanceFlow dansstudio image 2

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Hugo de Vriesstraat 1 B
2152 CT  Nieuw-Vennep
Mobiel
06 1444 3845
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over DanceFlow dansstudio. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map