Bewolkt13.9 ℃

DB Ontruiming in Purmerend

DB Ontruiming

Wanneer u uw woning of bedrijf wilt laten ontruimen bent u bij ons op het juiste adres. Naast onze ontruimservice staan we ook voor u klaar indien u hulp nodig heeft met uw bedrijf of woning verkoopklaar maken.

Werkzaamheden die hieronder vallen omvatten, maar zijn niet gelimiteerd tot het leggen van vloeren, het voorzien van schilder en stukwerk en het uitvoeren van reparaties. We zijn ook instaat om u te helpen met verhuizen of het (gedeeltelijk) overkopen van uw inventaris. Een professioneel team staat voor u klaar.

Onze missie

We begrijpen dat een ontruiming een ingrijpende en fysieke klus is. Veel voorkomende problemen zijn dat u moet opereren onder tijdsdruk, dat u door een emotioneel moeilijke periode gaat of een overeenkomst moet nakomen.

We hebben ervaring met het werken onder verschillende omstandigheden en hebben als doel om al uw zorgen weg te nemen. Om deze reden zijn we niet enkel een ontruimservice, maar staan we ook voor u garant bij verwante diensten waar we u uitgebreid over informeren op onze website.

We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Foto's van DB Ontruiming

DB Ontruiming image 1
DB Ontruiming image 2
DB Ontruiming image 3

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Da Palestrinastraat 6
1447 NW  Purmerend
Telefoon
085-0488889
Mobiel
06-30501837
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over DB Ontruiming. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map