Onbewolkt20.2 ℃

Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage in Wormer

Bezoekadres:

Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage

Dorpsstraat 206
1531HS Wormer
06-13464446
info@fun4dogz.nl
http://www.fun4dogz.nl/

Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage

Mijn naam is Marjolein van Bekkum, en ik heb in 2014 Fun4dogz opgericht.

​ Nadat ik in 1999 een opleiding tot Instructeur heb afgerond heb ik 15 jaar lang diverse trainingen gegeven voor een hondensport vereniging. In 2013 besloot ik het roer om te gooien en naast mijn werk als fysiotherapeut voor mezelf te beginnen met het geven van trainingen aan iedereen die vanuit wederzijds respect en vertrouwen samen met zijn hond lekker bezig wil zijn.

De rode draad door de lessen heen is mentale en fysieke training voor alle honden om ze te helpen in balans binnen onze steeds drukkere maatschappij te functioneren. Daarnaast zijn de trainingen gericht op de voorbereiding van een jonge hond op een sportieve carrière, maar niet te vergeten ook de veteraan die een stapje terug moet doen lekker bezig te houden.

Het verantwoord laten revalideren van geblesseerde en/of geopereerde honden, door middel van een samenwerking tussen mijzelf en diverse dierenartsen, dierfysiotherapeuten en osteopaten, behoord uiteraard tot de mogelijkheden. In 2016 en 2017 heb ik de service uitgebreid met honden massage na het behalen van mijn diploma's als Kynomasseur. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Dierfysiotherapie welke ik in 2021 zal afronden.

​ Zowel de trainingen als de massages zijn beloningsgericht en altijd in samenspraak met zowel eigenaar als hond. U en uw hond zijn uniek, en dat vereist dan ook een unieke aanpak. Geen groepsproces, maar individueel aangepast aan jullie wensen en mogelijkheden.

​ In de loop van de tijd is Harry het team komen versterken. Harry geeft Puppy & Puber lessen, speurlessen en valt waar nodig in bij de andere cursussen.”

Foto's van Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage

Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage image 1
Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage image 2
Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Fun4dogz Hondentraining en Hondenmassage. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map