Lichte regen6.0 ℃

Garagebedrijf Frank Mol in Zaandam

Bezoekadres:

Garagebedrijf Frank Mol

De Weer 82C
1504AK Zaandam
075-6171051
info@frankmol.nl
http://www.frankmol.nl/

Welkom bij Garagebedrijf Frank Mol

SPECIALIST IN RENAULT

Garagebedrijf Frank Mol is een garagebedrijf voor alle merken, maar wel met een (historisch gegroeide) specialisatie in Renault. Wij zijn ook één van de initiatiefnemers van de VSR, de Vereniging van Specialisten in Renault), waarbij een twintigtal garagebedrijven verspreid over Nederland is aangesloten. Als specialist worden wij getraind door het opleidingsinstituut van Renault Nederland in samenwerking met de Innovam te Nieuwegein voor het praktijkgedeelte. Ook alle noodzakelijke specialgereedschappen en diagnoseapparatuur staan tot onze beschikking. Uw Renault is dus in handen van een echte specialist.

ALLE MERKEN - óók voor uw Citroën

Voor onderhoud, APK, reparaties, banden en schadeherstel van alle merken auto's bent u bij ons aan het juiste adres. Een onderhoudsplan opstellen om kosten te spreiden behoort ook tot de mogelijkheden. Wij geven u graag advies. Tevens kunnen wij tegen concurrerende prijzen (winter-)banden leveren en de opslag daarvan verzorgen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Foto's van Garagebedrijf Frank Mol

Garagebedrijf Frank Mol image 1
Garagebedrijf Frank Mol image 2
Garagebedrijf Frank Mol image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Garagebedrijf Frank Mol. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map