WORMER - Tijdens de vergadering van de adviesraad sociaal domein op 25 maart hebben twee gewaardeerde leden afscheid genomen. Yvonne de Boer-Kocx en Leroy Meerhoff, respectievelijk 8 jaar en 2 jaar lid van de adviesraad, nemen vanaf 30 maart zitting in de gemeenteraad van Wormerland. Ze kunnen daarom geen lid meer zijn van de adviesraad sociaal domein.


In de raadzaal van Wormerland kregen zij een mooie bos bloemen en een boek over Wormerland van wethouder sociaal domein Kees van Waaijen. ‘Veel succes in de raad. Jammer dat twee geroutineerde krachten weggaan. Ik hoop dat de adviesraad snel weer op volle sterkte is. Ik wens alle leden heel veel succes en wijsheid voor de toekomst’, aldus de wethouder.

Iets voor jou?

Wil jij bijdragen aan een betere gemeente? En ben jij op bekend terrein als het gaat om sociale vraagstukken? Dan is de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) wel wat voor jou! De ASD zoekt per direct nieuwe leden om het team te versterken. De leden van de ASD geven gemeente Wormerland gevraagd en ongevraagd advies over sociale onderwerpen zoals; inwoners met laag inkomen, hulp bij huishouden, jeugdzorg en ouderenzorg en de leefbaarheid in Wormerland. Spreekt dit je aan? De vacature vind je op onze website. De leden van de raad doen dit werk als vrijwilliger.