WORMER - De Bedrijvenvereniging Wormerland lanceert in samenwerking met de Aktief krant en met financiële steun van de gemeente Wormerland een nieuw digitaal platform voor de ondernemers en inwoners van Wormerland: www.aktiefwormerland.nl.


AktiefWormerland.nl

De website AktiefWormerland.nl bevat nuttige informatie en nieuwswaarde voor iedereen die in Wormerland woont, werkt of op bezoek is en ondersteunt lokale ondernemers. Bezoekers van de website AktiefWormerland.nl vinden er nieuws, vermaak, informatie, evenementen, aanbiedingen en vacatures uit Wormerland.
De website fungeert ook als steun in de rug voor lokale ondernemers, omdat zij er hun bedrijf en aanbiedingen onder de aandacht van de consument kunnen brengen.

Saamhorigheidsgevoel

De gemeente Wormerland draagt met een eenmalige bijdrage bij aan het initiatief voor de website AktiefWormerland.nl. Wethouder Rob Berkhout vertelt: “In deze moeilijke tijden waar de Wormerlandse gemeenschap zich aanpast aan de gevolgen van het coronavirus zal wat extra steun, tips en saamhorigheidsgevoel gewaardeerd worden. Het plan voor AktiefWormerland.nl juichte de gemeente daarom direct toe en het is mooi te zien dat de website zo snel gerealiseerd is.”

Blij met steun

Thijs van Baar, bestuurslid van de BV Wormerland, geeft aan dat hij en de andere initiatiefnemers van AktiefWormerland.nl erg blij te zijn met de steun van de gemeente.
“Binnen het bestuur van de BV Wormerland waren er al eerder ideeën geopperd om online ‘iets’ voor onze leden te doen. Een samenwerking met de Aktief krant leek een logische stap. Een snelle realisatie van de plannen was gewenst om lokale ondernemers juist nu in deze Corona-crisistijd te kunnen helpen en ondersteunen. Met hulp van de gemeente is dat gelukt. We zijn blij dat de website per 2 juni live is gegaan en benieuwd naar de reacties van de inwoners en ondernemers van Wormerland”, aldus Van Baar.