WORMER - Wereldwijd staan we op 4 februari stil bij de impact van kanker. Een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. Het is geen toeval dat juist nu, vanwege Wereldkankerdag, wethouder Kees van Waaijen namens gemeente Wormerland € 5.000,- schenkt aan Anna’s huis, centrum voor leven met kanker.Wethouder van Waaijen: “Gemeente Wormerland vindt het belangrijk dat er in de Zaanstreek een centrum is zoals Anna’s huis. Waar mensen met kanker een luisterend oor vinden en ondersteuning bij wat er allemaal op hen afkomt. Met deze cheque dragen wij graag een steentje bij.” In Anna’s huis aan de Zorgboulevard in Zaandam neemt Peter Tange (voorzitter Anna’s huis) de cheque in ontvangst.

Gemeente Wormerland heeft hart voor mensen die moeten leven met kanker. Veel inwoners uit Wormerland maken gebruik van de ondersteuning van Anna’s huis. Ook zijn er veel vrijwilligers uit Wormerland verbonden aan Anna's huis. Met deze donatie hoopt de gemeente dat Anna’s huis steun kan blijven bieden aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.

Meer informatie over Anna's huis vindt u op: www.levenmetkankerzaanstreek.nl

Foto v.l.n.r. Kees van Waaijen (wethouder gemeente Wormerland), Peter Tange (voorzitter Anna's huis), Carolina Visser (coördinator zorg Anna's huis) en Saskia Bax (officemanager Anna's huis)