WORMER - Om de strijd aan te gaan tegen cybercriminaliteit is gemeente Wormerland op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die door het spelen van HackShield leren hoe ze zichzelf en hun omgeving wapenen tegen online gevaren.

De maatschappij digitaliseert in toenemende mate. Economisch en maatschappelijk biedt dat kansen, maar er zijn ook risico’s. Steeds meer mensen worden het slachtoffer van cybercrime of gedigitaliseerde vormen van criminaliteit. De aanpak van cybercrime staat daarom hoog op de lokale en regionale veiligheidsagenda’s.

Word een Cyber Agent

BurgemeesterJudith Michel doet een oproep aan alle kinderen tussen de 8 en12 jaar om cyberagenten te worden. Voor alle informatie en aanmelden kijk op. http://bit.ly/Wormerlandzoektcyberagents. Ben jij iemand die kwaadaardige hackers te slim af kan of wil zijn en het in zich heeft om zichzelf en de gemeente te beschermen tegen online gevaar? Dan ben jij de CyberAgent die we zoeken. Samen met de politie en burgemeester ga jij zorgen voor een veilige digitale wereld!

Speel het HackShield spel en win!

Help jij ons om de online boeven te pakken? Speel nu mee! Je kunt HackShield online spelen op https://www.joinhackshield.nl/ of download de game in de App store.

Via https://www.joinhackshield.nl/gemeente/wormerland zie je het aantal Cyber Agents en hun behaalde scores binnen jouw gemeente.

De beste Cyber Agents uit Wormerland worden in december gehuldigd op het gemeentehuis. Gemeente Wormerland ziet hen namelijk als de helden van de toekomst.