WORMER - Maak 11 juni kennis met burgemeester Judith Michel, stel uw vraag voor of tijdens de live uitzending van 20.00 tot 21.00 uur

Burgemeester Judith Michel wil graag kennismaken met inwoners. Nu een kennismaking vanwege de corona-maatregelen niet op gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, is er een alternatief bedacht. Judith nodigt u van harte uit om vragen te stellen die zij tijdens een live uitzending beantwoordt. Volg de uitzending op 11 juni, van 20.00 tot 21.00 uur, via deze link.

Heeft u een vraag?
Stel uw vraag voorafgaand of tijdens de uitzending per e-mail vraagaanjudith@wormerland.nl.

Weet u nu al wat u de burgemeester wil vragen? Stuur uw vraag alvast op. Bij alle vragen die worden gesteld, wordt uw voornaam genoemd. Mocht onverhoopt uw vraag niet zijn gesteld of is een antwoord niet direct mogelijk, dan zorgt de gemeente zo snel mogelijk voor een terugkoppeling op andere wijze

Judith Michel kijkt uit naar een ontmoeting
Judith Michel: “Ik vind het jammer dat ik inwoners van Wormerland nu niet allemaal op het gemeentehuis kan ontvangen, de hand kan schudden en in de ogen kan kijken. Voor nu hebben we een fijn alternatief bedacht, zodat inwoners mij wat beter leren kennen. Natuurlijk hoop ik in de nabije toekomst meer inwoners persoonlijk te spreken, zodat ik ook hen beter leer kennen.”

Gegevens vertrouwelijk behandeld
De gemeente Wormerland gaat vertrouwelijk om met uw (e-mail)gegevens. Meer informatie over onze privacyverklaring vindt u via deze link. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming, via fg@over-gemeenten.nl.