WORMER - Heeft u energiebesparende maatregelen in uw woning genomen? Of woont u zelfs in een aardgasvrij huis? Help inwoners van uw gemeente met uw kennis en ervaring tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november. Duurzame huiseigenaren kunnen hun deuren openen en anderen laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Wormerland doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen.

Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van uw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als u net bent begonnen, kunt u mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. Woont u in Wormerland en heeft u duurzame maatregelen genomen? Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl.

website - duurzamehuizenroute

Verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland

Dit jaar vindt ook de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland plaats. Tot 20 september kunt u uw woning aanmelden via het platform en meedoen met de verkiezing. De woningen worden per categorie door een deskundige jury beoordeeld op o.a. klimaatbestendigheid, energiezuinigheid en duurzaam materiaalgebruik. Meer informatie en aanmelden: duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

website - duurzame huizen route | aanmelden verkiezing