WORMER - Op 7 november jongstleden was de eerste bijeenkomst van Stichting MOE in Wormerland. MOE staat voor Mantelzorgers Onder Elkaar. MOE organiseert bijeenkomsten voor (ex)mantelzorgers en biedt een luisterend oor voor mantelzorgers die hun verhaal kwijt willen. Elke dinsdagochtend organiseren ze van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in de Westertil in Wormer (Kemphaanstraat 1A).

Ont-MOE-tingen

Stichting MOE is al langere tijd actief in Zaanstad en heeft nu ook een afdeling in Wormerland opgericht. Wie geïnteresseerd is of zich geroepen voelt om te komen, is van harte welkom bij de wekelijkse ont-MOE-tingen! Mantelzorgers kunnen onderling praten, ervaringen uitwisselen, samen leuke dingen doen en plezier hebben. Het leven als mantelzorger is al zwaar genoeg. Naast deze wekelijkse inloop organiseren ze op dinsdag 19 december iets bijzonders: de Kerst-ont-MOE-ting-bingo. Mantelzorger die willen komen, zijn van harte welkom.

Contact

Meer informatie over de stichting is te vinden op de website: mantelzorgersonderelkaar.nl/. Alle bestuursleden van stichting MOE zijn ervaringsdeskundigen. Voor vragen kunt u dagelijks contact opnemen met Britta Zaal op 06 44460693. Stichting MOE werkt nauw samen met WelzijnWonenPlus, die in Wormerland mantelzorgers ondersteunt. Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30-12.00 uur te bereiken op 075-6419668.