WORMER - Kom op 8 november naar de voorlichtingsbijeenkomst over criminaliteit in het buitengebied. U hoort meer over het herkennen van signalen en kunt in gesprek met burgemeester en politie.

In het hele land is steeds meer criminaliteit in de buitengebieden. Ook in Wormerland zijn daar signalen van. Voorbeelden van criminaliteit zijn het telen van hennep of het produceren van synthetische drugs. Soms wordt inwoners gevraagd een schuur te verhuren, al dan niet onder valse voorwendselen. Daarom zijn we in samenwerking met Meld Misdaad Anoniem, ondernemersorganisatie voor boeren en tuinders LTO en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid CCV, gestart met het programma Veilig Buitengebied.

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst

Samen met u willen wij de criminaliteit aanpakken en zo een veilige leef- en werkomgeving creëren voor iedereen. Daarom organiseren wij op dinsdag 8 november een voorlichtingsbijeenkomst over drugsproductie in het buitengebied. We hebben hiervoor interessante sprekers uitgenodigd en u leert hier op welke signalen u kunt letten, maar ook hoe een drugslab ruikt.

Deelname is gratis en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje in gesprek te gaan met de burgemeester, de wijkagent en het CCV.

Meld u aan via www.nhdrugsalert.nl/events of scan de QR-code.

WAAR & WANNEER
Dinsdag 8 november 2022 | 19:30 – 21:30 uur
Café Groos | Dorpsstraat 206 | 1531 HS Wormer