WORMER - Voor inwoners van Wormerland die op (14, 15 of) 16 maart een bewuste keuze willen maken op wie zij hun stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen is er een mogelijkheid om de lijsttrekkers en kandidaten persoonlijk te ontmoeten.

Verkiezingsdebat
Op donderdag 10 maart organiseert de gemeente Wormerland een verkiezingsdebat met de zes lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Wormerland. Er komen diverse onderwerpen aan bod en natuurlijk is de toekomst van Wormerland ook onderwerp van gesprek. Het debat wordt geleid door een ervaren, onafhankelijke debatvoorzitter. De avond heeft een interactief karakter en inbreng vanuit het publiek wordt dus op prijs gesteld.

Het verkiezingsdebat vindt plaats in De Stoomhal in Wormer en start om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). U bent van harte welkom!

Kunt u hier niet bij aanwezig zijn, kijk dan mee via de livestream, bit.ly/debatgr2022wl . Hier kunt u het debat ook later terug kijken.

Verkiezingsmarkt
Op vrijdag 11 maart zijn de politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Wormerland aanwezig op de weekmarkt in Wormer (vanaf 9:00 uur). U kunt met de leden van de verschillende partijen in gesprek.

Verkiezingskrant
Er is een online verkiezingskrant waarin de zes politieke partijen zich voorstellen, bit.ly/verkiezingskrantWL. Een papieren versie van deze krant kan worden afgehaald in het gemeentehuis.

Uitslagenavond
Op woensdag 16 maart vanaf 22:00 uur is het gemeentehuis Wormerland open voor geïnteresseerden. Uiteraard wordt u via de website www.wormerland.nl op de hoogte gehouden van de (tussentijdse) uitslagen.