Bewolkt10.6 ℃

voetreflexPraktijk Ineke Kunst in Hoorn nh

Ineke Kunst Reflexologie, acupressuur en massage

De tijd waarin wij leven, vraagt steeds meer van een mens: carrière, huishouden, sociale verplichtingen, sport, hobby’s, we zijn drukker dan ooit. Daardoor staan ons lichaam en onze geest onder constante spanning. Wanneer we te weinig ontspannen dan stapelt de spanning zich op. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten die funest zijn voor ons lichaam en onze geest. Stilstaan en echt even de tijd en aandacht nemen voor onszelf is geen overbodige luxe om gezond te kunnen blijven functioneren.

U kunt bij mij terecht voor therapeutische en ontspannende behandelingen. Ook als er geen klachten zijn is het heerlijk om het drukke bestaan even te vergeten en een behandeling te ondergaan, dus:

Wees welkom!

Therapeutische behandelingen worden door verzekeraars vergoed, mits u aanvullende verzekerd bent. U heeft geen verwijzing nodig van een arts.

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Koepoortsweg 74
1624 AG  Hoorn nh
Mobiel
06-22093883
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over voetreflexPraktijk Ineke Kunst. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map