Half bewolkt15.2 ℃

Jan Bouwes Fietsen in Noord-Scharwoude

Jan Bouwes Fietsen


Het is inmiddels alweer meer dan 12½ jaar geleden dat Jan Bouwes fietsen zijn winkel opende aan de Dorpsstraat 705 te Noord-Scharwoude. Er is in die tijd veel veranderd. Zo nemen de elektrische fietsen een steeds grotere plaats in, is het pand inmiddels grondig verbouwd. Maar één ding blijft onveranderd en dat is dat service bij Jan en Petra nog steeds even belangrijk is als in het begin.

Daarom vindt u bij Jan Bouwes Fietsen alleen goed geschoold personeel en volgen zij ieder jaar trainingen om goed bij te blijven. In oktober is het team versterkt met Eric de Vries. Eric is afgelopen jaar omgeschoold naar fietsenmaker omdat hij van zijn passie fietsen en schaatsen zijn beroep wilde maken. Eric heeft vroeger jaren geschaatst bij de jeugdselectie van de regio Alkmaar en nog steeds doet hij aan wielrennen in wedstrijd verband bij de masters.

Nog een ding wat niet is veranderd is dat u bij Jan Bouwes fietsen in de maanden december en januari terecht kunt voor een fiets verwen beurt. Hierbij wordt uw fiets volledig nagekeken, gepoetst, in de was gezet en krijgt uw fiets een anti roest behandeling. Alle elektrische fietsen worden ook nog voorzien van de nieuwste updates. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf langs te komen met uw fiets dan haalt Jan of Petra de fiets graag bij u op en deze wordt vanzelfsprekend ook weer teruggebracht.

Jan en Petra Bouwes

Foto's van Jan Bouwes Fietsen

Jan Bouwes Fietsen image 1
Jan Bouwes Fietsen image 2
Jan Bouwes Fietsen image 3

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Dorpsstraat 705
1723 HE  Noord-Scharwoude
Telefoon
0226-342950
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.3

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jan Bouwes Fietsen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map