Bewolkt13.9 ℃

Krul Alltech in Benningbroek

Krul Alltech

U heeft zich ondertussen aardig voorbereid op het aanschaffen van een kachel of open haard. Bij ons in de showroom kunnen wij u verder helpen een goede keuze te maken. Belangrijk om te weten is de oppervlakte van de ruimte waar de haard geplaatst dient te worden, bent u in het bezit van een maatschets van de woning en een dwarsdoorsnede is het verstandig om deze mee te nemen als u onze showroom komt bezoeken. Na een oriënterend gesprek met één van onze verkopers worden u wensen steeds duidelijker. Wij zullen u dan ook aan het einde van het gesprek diverse folders meegeven zodat u deze thuis nog eens rustig kunt doornemen.

Experience Center
Dokter de Vriesstraat 16
1654JT Benningbroek

Openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Outlet Kachels & Haarden
De Veken 121
1716KG Opmeer

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 16:00 uur

Foto's van Krul Alltech

Krul Alltech image 1
Krul Alltech image 2

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Dokter de Vriesstraat 16
1654 JT  Benningbroek
Telefoon
0226-357900
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.0

2 Reviews


Overwater
30-09-2020

Review:
OPLICHTERS VAN DE EERSTE RANG !!!!! Wij zijn hier geweest met de vraag wat er bij ons thuis mogelijk was een inzet haard of een lift systeem (KRUL) wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat er mogelijk is . Op de dag zelf monteurs meteen het dak op naar de schoorsteen daar bleek een klein en nutteloos randje in de weg te zitten volgens (KRUL) mag dit randje weg ? Tja ik geloof op jullie expertise .Afijn blijkt achteraf dat ze de hele keramische schoorsteenpot hebben afgebroken waardoor de huidige openhaard te weinig trek heeft en bij deze onbruikbaar is geworden ,maar bij hun vrijblijvende vertrek hadden ze wel al een factuur bij zich met een bedrag van richting de €200,- zo vrijblijvend was het toch niet . En de offerte voor een inzet haard hebben wij ook netjes ontvangen die heeft (KRUL) zelf eventjes voor ons uitgezocht zonder dat wij hier Naar hebben gevraagd !!!!! En ja herstel van de gesloopte keramische schoorsteenkop kunnen we op ons buik schrijven volgens (KRUL) deze keramische pot is nutteloos hoor heeft totaal geen functie en ja jullie wouden toch een andere haard 😡 Dus mensen denk goed na voor je met dit bedrijfje in zee gaat de corona crisis heeft hun blijkbaar geen goed gedaan ! Vrijblijvend is bij hun €200,-.

Geef je beoordeling over Krul Alltech. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map