Lichte regen4.6 ℃

LeKo Expeditie in Alkmaar

Bezoekadres:

LeKo Expeditie

Schermerweg 29A
1821BE Alkmaar
072-5404108
dolf@leko.nl
http://www.leko.nl/

LeKo Expeditie

LeKo Expeditie verzorgt uw transport.
LeKo Expeditie is een jong dynamisch bedrijf wat zich flexibel opstelt om het transport voor zijn klanten goed te regelen. Onze persoonlijke benadering garandeert dat wij optimaal op de wensen van u als klant kunnen inspelen.

Voor speciaal transport heeft LeKo Expeditie ook het materiaal Voor de klanten van BVA-Auctions vervoeren wij dagelijks machines, hefrucks, auto’s. Ook voor andere opdrachtgevers zijn wij 24-uur per dag inzetbaar om de opdrachten uit te voeren. LeKo Expeditie is een jong dynamisch bedrijf wat zich flexibel opstelt om het transport voor zijn klanten goed te regelen. Onze persoonlijke benadering garandeert dat we optimaal op de wensen van u als klant kunnen inspelen.

Foto's van LeKo Expeditie

LeKo Expeditie image 1
LeKo Expeditie image 2
LeKo Expeditie image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.0

6 Beoordelingen


Kees Visser
19-07-2018

Review:
Meerdere opdrachten hebben ze gewoon keer op keer mij in de steek gelaten. Dit was de laatste keer Leko voor mij. echt verschrikkelijk hoe deze mensen je behandelen.


Hendrik
19-07-2018

Review:
Ik heb na meerdere keren bellen na 2 maanden eindelijk de melding gehad dat ze mijn producten gaan ophalen na zelf hier meerdere keren achteraan te zijn geweest (Wauw!). Dit is ondertussen ruim een week geleden gebeurd en nu valt het weer stil bij LEKO! Blijkbaar na ruim 2 maanden gewacht te hebben duurt het ook nog langer dan een week om het te gaan versturen... geen communicatie mogelijk en afspraken worden al helemaal niet nagekomen! Ik kan gewoon niet begrijpen hoe dit soort bedrijfen kunnen blijven bestaan. wat een slechte service! NOOIT WEER VIA LEKO!! MENSEN WEES GEWAARSCHUWED! NA BETALING SLECHT TE BEREIKEN VOOR VRAGEN EN CRITIEK AL HELEMAAL. ZODRA JE BETALING BINNEN IS STOPT DE GLIMLACH!

Geef je beoordeling over LeKo Expeditie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map