Bewolkt15.6 ℃

Lisa Tandtechniek in Beverwijk

Lisa Tandtechniek

Ieder mens is uniek en voor mij ligt daar de uitdaging om iets moois en functioneels te maken en te luisteren naar de wensen van de patiënt. Mooie werkstukken maken is mijn passie. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het gebit en wist ik daar wil ik mijn beroep van maken. Met mijn enorme creativiteit, vindingrijkheid en handigheid is Tandtechnicus de droombaan voor mijn.

Nu ik als Klinische Prothese Technicus (KPT) afgestudeerd ben kan ik het gehele proces van A tot en met Z volledige zelf doen zowel aan de stoel behandelen als het techniek werk maken om hiermee een hoge kwaliteit te garanderen. Met heel veel plezier maak ik ieder uniek kunstwerk. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten. dus zit u op tegen de behandeling komt u dan vooral eens een kijkje nemen bij mij op het laboratorium gevestigd op de Beneluxlaan 93 te Beverwijk. Ik werk ook ‘s avonds en in het weekend op afspraak. Voor de mensen die wat minder mobiel zijn bied ik een aan huis service.

Foto's van Lisa Tandtechniek

Lisa Tandtechniek image 1
Lisa Tandtechniek image 2

Zoek een bedrijf in Wormer:

Adres
Beneluxlaan 93
1946 WJ  Beverwijk
Mobiel
06-36273064
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Lisa Tandtechniek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map