WIERINGERWERF – Wie een (nieuwe) baan in de techniek zoekt, is op donderdag 17 oktober welkom bij Interflow. Het bedrijf uit Wieringerwerf houdt dan voor de zesde keer een banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend komen kijken en informatie over de vacatures inwinnen.

Interflow ontwerpt, realiseert, valideert en beheert onder meer cleanrooms, operatiekamers en laminar flow units. Het technische bedrijf werkt met de nieuwste technieken aan unieke projecten in een familiaire sfeer; collegialiteit staat hierbij hoog in het vaandel. Interflow is groeiende en zoekt momenteel monteurs, werkvoorbereiders, engineers, een adviseur, een montageleider en een controller.

Na eerdere successen biedt Interflow op donderdag 17 oktober tussen 15:00 uur en 20:00 uur weer de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en een helder beeld te krijgen van het bedrijf, de producten en diensten. Er worden onder meer rondleidingen gegeven door het kantoor en de werkplaats. Tevens staan medewerkers klaar om te vertellen over de inhoud van de eigen functies en voor het beantwoorden van vragen.

Aanmelden voor de banenmarkt is niet nodig.

Wat? Banenmarkt
Waar? De Stek 15, Wieringerwerf
Wanneer? 17 oktober 2019, 15:00 uur – 20:00 uur

Over Interflow
Interflow is een specialist op het gebied van schone lucht. Het bedrijf uit Wieringerwerf excelleert in het bieden van persoons- en productbescherming op basis van luchtbeheersing. Al 45 jaar lang ontwerpt, realiseert, valideert en beheert Interflow cleanrooms, operatiekamers en laminar flow units. Interflow richt zich onder meer op de hightechindustrie, farmacie en gezondheidszorg in binnen- en buitenland.