WORMER - Ben je graag in de natuur en vind je het leuk om je enthousiasme te delen met anderen? Ga dan een keer met ons mee op excursie en ervaar of het rondleiden van gasten door het Wormer- en Jisperveld iets voor jou is. We ontvangen jaarlijks vele bezoekers. Passanten, scholieren, natuurliefhebbers en gelegenheidsgasten. De Poelboerderij leidt nieuwe gidsen op door middel van interne kennisoverdracht van andere deskundigen bij de Poelboerderij. En met actuele achtergrondinformatie op ons digitale gidsenportaal. Ook gidsen met een specialisme zoals bijvoorbeeld historie, vleermuizen of een ander natuurthema zijn ook welkom.

Als jij je in bovenstaande omschrijving herkent, dan maken we graag (spoedig) kennis met je. Stuur een e-mail naar bezoekerscentrum@poelboerderij.nl of bel met 075-6219100.

De Poelboerderij organiseert in maart een gidsencursus in de Poelboerderij. De cursus bestaat uit 3 cursusavonden op de donderdagavond. Aanvang 19.30 uur. Geef je even op als je deel wil nemen aan de cursus. Graag even een mail naar de Poelboerderij. De eerste cursus is op donderdag 9 maart