WORMER - Meetpapier BV viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Daarnaast gaat de leverancier van medische producten haar activiteiten voortzetten onder de naam Halbach Medical. Twee mijlpalen waar het bedrijf uit Wormer vanzelfsprekend trots op is.

Michel van Meygaarden, directeur van Meetpapier legt uit: “Als leverancier van print media ten behoeve van beeldvormende diagnostiek is het altijd duidelijk geweest waar de naam Meetpapier voor stond. Maar onder andere vanwege de overname van ons bedrijf door het Duitse Diagramm Halbach in 1992 én het feit dat we in een wereld leven waarin de digitalisatie een steeds prominentere rol inneemt, is onze productrange in de loop van de jaren sterk veranderd.

Door onze jarenlange specialisatie in medisch-technische toepassingen op het gebied van diagnostiek en het aanbieden van oplossingen in ziekenhuis-hygiëne en patiënt-veiligheid, zijn wij inmiddels een volwaardig partner van ziekenhuizen, instellingen en vele medische handelspartners. Niet alleen in Nederland, maar in 70 landen wereldwijd.”

Omdat wij inmiddels zoveel meer te bieden hebben dan papier en de naam Meetpapier de lading niet meer dekt, hebben we besloten om na 50 jaar onze bedrijfsnaam aan te passen. Halbach Medical, verwijzend naar ons 190 jarige Duitse familie- en moederbedrijf, geeft in onze optiek precies aan waar het om gaat. Betrouwbaarheid gekoppeld aan toegevoegde waarde en gegarandeerde continuïteit binnen de medische diagnostiek is hetgeen waar we voor staan.“