WIJDEWORMER -Om de klanten van Theetuin De Neckermolen in het zonnetje te zetten, kunnen geïnteresseerden de komende twee weekenden langsfietsen om een gratis stekje van een zonnebloem op te halen of een bosje verse munt uit eigen kas.

Met het verplicht sluiten van de meeste horeca ondernemingen ontpoppen zich her en der initiatieven om bedrijven een hart onder de riem te steken. Theetuin De Neckermolen stond op het punt het seizoen feestelijk te openen toen COVID-19 daar een stokje voor stak. Zij moeten hun omzet voor het hele jaar in de zomermaanden verdienen, wat nu een onmogelijk taak lijkt.

Eigenaar Dieko Kwantes baalt hier natuurlijk van, maar zegt het vooral jammer te vinden dat hij vaste en nieuwe bezoekers niet meer kan laten genieten van het prachtige uitzicht wat de theetuin op zonnige dagen biedt. Mede daarom besloot hij de stekjes te kiemen en deze zaterdag aan zijn klanten aan te bieden. Kwantes legt uit: 'Normaal gesproken kun je in onze theetuin genieten van het zonnetje. Daarom brengen we op deze manier hopelijk het zonne(bloeme)tje bij de mensen thuis."

De stekjes kunnen na afgelopen weekend ook de komende twee weekenden (weekend van zat. 2 mei en zat. 9 mei) tussen 10:00u en 16:00u gratis opgehaald worden bij de ingang van de theetuin. Adres: Zwarteweg 10, Wijdewormer. Er zal genoeg ruimte zijn om bezoekers aan de 1,5m corona-regel te kunnen laten houden. Per persoon mag er 1 stekje of bosje munt meegenomen worden.

Voor meer informatie & updates:
Instagram: @theetuindeneckermolen
Facebook: https://www.facebook.com/TheetuindeNeckermolen/