Bewolkt5.5 ℃

Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant in Zaandam

Bezoekadres:

Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant

Dam 52
1506BG Zaandam
075-6355946
info@rhodoszaandam.nl
http://www.rhodoszaandam.nl/

Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant

Over ons
Een Grieks avondje uit bestaat uit zoveel meer dan alleen eten. Het is een combinatie van muziek, eten, dranken en vooral de gezellige sfeer van vrienden en familie. In ons mooie restaurant gelegen op de Dam te Zaandam willen wij u zoveel mogelijk laten proeven van de échte Griekse sfeer.

Onder leiding van de vriendelijke Pavlos en Saskia staat er een vrolijk en enthousiast team klaar om van uw avondje uit een mooie herinnering te maken. Of u er nou voor kiest om met een klein intiem gezelschap te komen of het groots aan te pakken met een receptie, Rhodos Zaandam maakt er met u een gezellige avond van.

Wij heten u van harte welkom om te komen genieten van heerlijke Griekse gerechten en wijnen in ons twee verdiepingen tellende restaurant.

Locatie
Grieks restaurant Rhodos heeft een zeer centrale ligging aan het damplein in Zaandam. Op deze mooie locatie kunt u genieten van onze heerlijke maaltijden.

Foto's van Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant

Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map