Bewolkt5.4 ℃

Rijcheck in Wormer

Bezoekadres:

Rijcheck

Stofkuipstraat 1B
1531NC Wormer
075-6424411
info@rijcheck.nl
http://www.rijcheck.nl/

Rijcheck

RijCheck Motoren is een zelfstandig motorfietsonderhoudsbedrijf waarvan de werkplaats zich bevindt in het pand van RijComfort RijOpleidingen in Wormer. Onze monteur met ruim 20 jaar werkervaring bij grote motorfietsonderhoudsbedrijven stoomt je motor klaar voor gebruik.

Denk aan een total check-up, kleine- of grote beurt, remblokken, ketting vervangen/stellen/smeren, banden, schadeherstel etc.

Uiteraard is onze werkplaats voorzien van alle benodigde apparaten, onderhoudsmiddelen en gereedschappen om jouw motor weer in topconditie te krijgen. Tevens zijn wij lid van de BOVAG en bieden wij jou, zoals elke BOVAG tweewieler bedrijf dat doet, de BOVAG garantie aan (standaard 3 maanden).

Tenslotte is onze prijsstelling erg scherp en leveren wij kwaliteit onder het mom van kennis, ervaring, professionaliteit en service. Ter kennismaking bieden wij je gratis Check-up aan.

Kom met je motor langs op de Stofkuipstraat 1b in Wormer en wij kijken in hoofdlijnen je motor na. Jouw motor wordt dan op verschillende veiligheidsaspecten gecontroleerd. (Wij hebben een gratis ophaal- en wegbrengservice of er staat eventueel een leenmotor tot je beschikking!)

Foto's van Rijcheck

Rijcheck image 1
Rijcheck image 2
Rijcheck image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rijcheck. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map