NECK - Zaterdag 12 juni van 12.00 - 15.00 uur verzorgt de Jeugdcommissie van DZS op het nieuwe sportcomplex een leuk programma voor alle jeugdteams van de club. Het wordt een dag vol leuke sportieve activiteiten. Met een springkussen, voetbaldoolhof, latjetik plus nog veel meer! Ook zorgen we voor gezond eten en drinken.

Deze leuke dag staat in het teken van jou en je familie en vrienden. Niet alleen leden van DZS zijn van harte welkom. Ook buurtbewoners, vriendjes en vriendinnetjes en andere jongens en meisjes in de leeftijdsgroep 6 t/m 16 jaar. Zo sluit vv DZS aan bij de Nationale Voetbaldag van de KNVB. Ook iedere belangstellende, vooral de buren van de nieuwe wijk, ouders, oudere broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn uitgenodigd. Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen weten we pas later of zij dan ook echt mee kunnen.

Naast sportieve activiteiten krijg je bij DZS de gelegenheid om het nieuwe sportcomplex goed te bekijken: met de prachtige kantine in de vorm van de beroemde ‘kopsnoekduik’ van Robin van Persie (WK Brazilië, Nederland-Spanje, op 13 juni 2014: bijna ‘op de kop af’ zeven jaar en een dag geleden): wie wil dat niet van dichtbij zien?

Schrijf 12 juni in je agenda. Dan kun je niet iets anders plannen, want hier wil je toch bij zijn!?
SCAN DE QR-CODE MET JE CAMERA KLIK OP DE LINK & MELD JE AAN!