WIJDEWORMER - Ook voor Jong AZ en Telstar is de kop eraf in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen troffen elkaar maandagavond op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer, en kwamen een doelpuntloze puntendeling overeen. Toch was het alles behalve een bloedeloze 0-0.

Daarvoor was het spel namelijk te vermakelijk en kregen beide ploegen ook goede kansen om de zege binnen te halen. Het Telstar van trainer Andries Jonker kreeg de erste goede mogelijkheden. Eerst moest keeper Rody de Boer al een afstandsschot keren alvorens hij oog in oog kwam met Reda Kahrchouch. Nu hoefde de goalie niet in actie te komen want de aanvaller mikte naast. De thuisploeg nam vervolgens het initiatief over en was met name via Richonell Margaret gevaarlijk, maar zowel met een schot als een kopbal ontbeerde het geluk.

Ook in de tweede helft was het het Jong AZ van de trainers Koen Stam en Michel Vonk in de openingsfase de ploeg met het meeste balbezit. Tijani Reijnders was het eindpunt van de beste aanval van de avond, maar mikte in het zijnet. Aan de andere kant had Melle Springer nog een goede kans om Telstar naar de zege te schieten, maar hij schoot voorlangs waardoor men het duel eindigde zoals men begon.

Opstelling Jong AZ: De Boer, Sugawara, Hatzidiakos (77. Church), Bergsma, Savastano, P. Koopmeiners, Reijnders, Taabouni (66. Oosting), Goudmijn, Margaret (63. Duin), Druijf.

Opstelling Telstar: Swolfs, Sno, El Yaakoubi, Korpershoek, Benamar, Gilmour, Lynen, Sven van Doorm (80. Najah), Springer, Sprangers (63. Berenstein), Kharchouch (88. Bronkhorst).