OSS - Op bezoek bij TOP Oss heeft Jong AZ vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen binnen gehaald. De ploeg van Koen Stam en Michel Vonk won met 1-2 in Brabant waar de nieuwe aanwinst Félix Correia zijn debuut maakte.

De AZ-beloften wisten al vroeg de toon te zetten toen Richard Sedlacek na vijf minuten de 0-1 scoorde uit een fraaie assist van Justin Bakker. Kort voor de rust werd die score verdubbeld door Richonell Margaret op aangeven van Thijs Oosting. De tweede helft was nauwelijks een paar minuten uit toen Lion Kaak namens de thuisploeg de aansluiting vond, maar ondanks een offensief hield Jong AZ stand, waar Correia in de 63e minuut Oosting kwam vervangen en dus zijn debuut maakte.

TOP Oss - Jong AZ 1-2 (0-2)
5. Sedlacek 0-1
43. Margaret 0-2