EINDHOVEN - In de Keuken Kampioen Divisie heeft Jong PSV vrijdagavond met 3-0 gewonnen van Jong AZ. De Eindhovense beloftenploeg toonde zich op De Herdgang een stuk effectiever dan de reserves van de Alkmaarders.

In de eerste bleken de kansen schaars. Namens de thuiploeg schoot Bakayoko voorlangs en aan de andere kat zag Maxim Gullit een lob net voor de lijn gekeerd worden. Op slag van rust sloeg Jong PSV vervolgens keihard toe. Binnen drie minuten wisten Fode Fofana en Mathias Kjølø, vanf de strafschopstip de ruststand op 2-0 te brengen.

Na de rust was het Jong AZ wat de kansen kreeg via Peer Koopmeiners, Bram Franken en Joey Jacobs, maar ontbrak het geluk. Tienminuten voor tijd werd het duel vervolgens in het slot gegooid door Kristofer Kristinsson.