WIJDEWORMER - Na drie wedstrijden waarin slechts één punt werd behaald heeft Jong AZ zich weer in de middenmooot van de Keuken Kampioen Divisie genesteld. Op het eigen AFAS-Traningscomplex won de ploeg van trainer Jan Sierksma met 3-0 van hekkensluiter TOP Oss.

Terwijl de regen gestaag naar beneden viel begon Jong AZ, met basisdebutant Enoch Mastoras, zeer sterk aan het duel. Na een kwartier was keeper Havekotte al twee keer geklopt. Spits Mexx Meerdink opende de score na een fraaie pass van Finn Stam en even later was R--Zangelo Daal na een sterke actie trefzeker. Lewis Schouten had de score nog voor rust verder uit kunnen bouwen, maar mikte op de paal.

De 3-0 viel kort na rust alsnog via topscorer Jayden Addai, terug in de basis na enkele weken blessureleed. De aanvaller maakte zijn zevende van het seizoen op aangeven van Mastoras. Ondanks dat de score nog wat verder had kunnen uitlopen gezien de kansen bleef het uiteindelijk bij 3-0.