WIJDEWORMER - Jong AZ is nog steeds de best presterende beloftenploeg van de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wist men in een beloftenclash tegen Jong PSV met ruime cijfers te zegevieren: 4-1.

De openingstreffer viel kort voor rust en kwam op naam van Ernest Poku, die al eerder in de wedstrijd twee kansen had gemist. Ook in de tweede helft was Jong AZ duidelijk de bovenliggende partij en in de 67e minuut werd de score verdubbeld door de net ingevallen Nick Koster die scoorde op aangeven van Jutte van Aken. Vervolgens ging het hard want binnen nog eens tien minuten wisten Goncalo Esteves en nogmaals Koster de score verder op te voeren alvorens Jevon Simons de Eindhovense eer wist te redden.

Door de zege staat Jong AZ op een achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie, waar Jong PSV op een zestiende plek is terug te vinden.