WORMER - Op zondag 19 januari werd het Team Poker Kampioenschap van Wormer georganiseerd bij ’t Wapen van Wormer. Vanaf 13.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle teams zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 14.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 16 teams uit Wormer en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Turnbluffers die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Wormer mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020. Op plek twee eindigde Olam Boys. Zij kwalificeerde zich, samen met DeBrugPoker.nl (3e) ook voor halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Wormer is hier te vinden.

https://www.onkpoker.nl/ntkp/2019-2020/team-pokerkampioenschap-van-wormer


De top 3 van Wormer:
1. Turnbluffers
2. Olam Boys
3. DeBrugPoker.nl