WORMER - Hartje zomer in Nederland? Niets heerlijkers dan verkoeling zoeken op het water! Woensdagavond 10 juli kun je vrijblijvend kennismaken met de roeisport tijdens de speciale avondeditie van het open huis van roeivereniging Zaankanaries.

Bekijk de loods en de vloot en stap als je wilt direct in een boot. Een van onze instructeurs neemt je graag mee voor een korte proefvaart op de Zaan. Smaakt dat naar meer? Meld je dan aan voor een proefles, een tienlessenpakket of natuurlijk direct als volwaardig lid. Beginners en wie eerder al eens roeide: iedereen is welkom.

Voor wie fit wil blijven, van een sportieve uitdaging houdt en graag ontspant in de buitenlucht is roeien een ideale sport. Je gebruikt je hele lichaam, met de juiste combinatie van kracht en techniek breng je de boot in beweging. Roeien is de ultieme combinatie van sport en ontspanning in de buitenlucht. Goed nieuws: we roeien het hele jaar door, zolang de omstandigheden het toelaten. Veiligheid gaat voor alles, vandaar onze opvallende gele clubkleur. Ook in de lente, herfst en winter biedt de Zaan fantastisch roeiwater. Maar stel je goede voornemens niet uit en kom woensdagavond 10 juli direct langs bij de nog altijd jongste roeivereniging in de Zaanstreek, vanaf 20 uur. Locatie: Veerdijk 28A in Wormer. Meer informatie? Kijk op onze website: www.zaankanaries.nl, of stuur een e-mail naar info@zaankanaries.nl.