WORMER - Heeft u zin in een bijzonder en leuk avondje uit? Bezoek dan de film 'De Koekfabriek' op zaterdag 10 september in theater De Kaasfabriek in Wormer! In deze film schitteren de spelers van Theatergroep Odion voor het eerst op het witte doek.


In de Koekfabriek werkt iedereen naar tevredenheid en er heerst een prettige en collegiale sfeer. Het gaat mis als er een nieuwe baas wordt aangesteld. Hij eist een hogere productie en jaagt het personeel op. De arbeiders komen in opstand. Ze nemen de fabriek over en produceren een heel nieuw soort koek: andere koek! 'De Koekfabriek’ is een film vol humoristische scenes waarin absurde situaties en ontroerende momenten elkaar afwisselen.

Op zaterdag 10 september draait de film in theater de Kaasfabriek (Dorpsstraat 206 in Wormer). Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar! Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te bestellen via www.theaterdekaasfabriek.nl.

Kunt u er niet bij zijn op zaterdag 10 september? U krijgt nog een kans op zaterdag 29 oktober, dan draait ‘De Koekfabriek’ namelijk bij FluXus in Zaandam.

‘De Koekfabriek’ is mede mogelijk gemaakt door FluXus en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Theatergroep Odion is voor iedereen die van theater en muziek houdt. De groep bestaat uit jongvolwassenen met een matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking. U kunt de Theatergroep op Instagram volgen via @TheatergroepOdion.