Onbewolkt18.6 ℃

Wijzer huiswerk- en studiebegeleiding in Zandvoort

Wijzer huiswerk- en studiebegeleiding

Zeestraat 30
2042LC Zandvoort
06-81493719
weerwatwijzer@gmail.com
https://www.weerwatwijzer.com

Wijzer huiswerk en studiebegeleiding

Wijzer biedt de mogelijkheid om in Zandvoort, dicht bij huis, professionele hulp in te roepen op het gebied van huiswerk- en studiebegeleiding. Soms hebben jongeren een steuntje in de rug nodig om hun schoolwerk goed af te ronden, over te gaan naar de volgende klas, of om hun diploma te halen.

Hans Weber, expert op het gebied van onderwijs, is de drijvende kracht achter Wijzer. Hij heeft jarenlang ervaring in het onderwijs als docent, maar ook als leidinggevende en leerlingbegeleider. Hij weet als geen ander op welke manier je jongeren kunt motiveren, waar hun krachten liggen en hun valkuilen. Wijzer biedt dan ook waar voor je geld. Huiswerkbegeleiding van Wijzer is geen verkapte oppas, maar serieuze didactische ondersteuning.

Een groot voordeel van Wijzer is dat de huiswerkbegeleiding buiten de school plaatsvindt. Zo wordt de schooldag niet langer dan nodig is. Daarnaast is het mogelijk om de huiswerkbegeleiding flexibel te combineren met sporten en andere interesses.

Leren leren, leren organiseren, hulp bij het overhoren, hulp bij een specifiek vak, het kan allemaal. Gun uw kind een goede (door)start!

Zoek een bedrijf in Wormer:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Beoordeling(en)


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wijzer huiswerk- en studiebegeleiding. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map