Half bewolkt8.6 ℃

Yoga-Instituut D.J. Lust in Koog aan de Zaan

Bezoekadres:

Yoga-Instituut D.J. Lust

Lagedijk 1-3
1541KA Koog aan de Zaan
06 – 4545.8065
djlust@upcmail.nl
http://www.dirk-janlust.nl/

Yoga-Instituut D.J. Lust

Veel mensen associëren yoga nog steeds met ontspanning en op zich is dat waar. Ontspanning betekent echter niet dat je tijdens een yogales een uur lang op een matje ligt. Een Hatha yogales bestaat uit het doen van verschillende lichaamshoudingen en oefeningen, waarbij alle spieren in het lichaam gebruikt worden. Daardoor ontstaat een balans tussen al die spieren, waarbij de spieren zowel krachtig als soepel aan gaan voelen.

Spanning is vaak niet meer dan het constant aangespannen houden van bepaalde spieren. De nekspieren en de onderrugspieren zijn daarvan bekende voorbeelden. Door yoga leer je de spieren te stoppen met aan-spannen, waardoor ze gaan ont-spannen! Daarbij hoort ook het bewuste gebruik van de ademhaling. Lichamelijke klachten zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen.

Door de gestructureerde lesopbouw is de beoefening van hatha yoga bij ons zeer veilig. Het is dan ook geschikt voor alle leeftijden en ook voor mensen die in hun dagelijks leven weinig aan beweging toekomen.

Foto's van Yoga-Instituut D.J. Lust

Yoga-Instituut D.J. Lust image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Yoga-Instituut D.J. Lust. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map