Bewolkt8.2 ℃

Zaanshine in Koog aan de Zaan

Bezoekadres:

Zaanshine

Stationsstraat 51
1541LG Koog aan de Zaan
06-41932194
distilleerderij@zaanshine.nl
http://www.zaanshine.nl

Zaanshine

Zaanshine Distilleerderij heeft zich toegelegd om op een ambachtelijke manier Jenever, Gin en likeuren te maken; van graankorrel tot borrel. Daarom produceert Zaanshine de moutwijn zelf. De moutwijn ontstaat door het distilleren van vergiste graansoorten. Het benodigde beslag komt dan ook uit eigen productie.

Dit beslag wordt gemaakt door Saenshine.

Saenshine is een onderdeel van Zaanshine en verwerkt de gemout graan tot moutwijn. Dit betekent dat Saenshine zelf de graan omzet naar alcohol door vergisting.

Zaanshine Distilleerderij verwerkt deze alcohol naar Jenever, Gin en/of likeuren.

Zaanshine werkt dan ook niet met ingekochte alcohol die geproduceerd is uit vergiste Melasse (Melasse is een afval product uit de suiker industrie) en ook niet met ingekochte moutwijn.

Zaanshine distilleerderij vindt dan ook dat je dan niet meer kan praten over een ambachtelijk gemaakte Jenever, Gin of likeuren, maar ja: over smaak valt dan ook niet te twisten. Proef het verschil en bestel een fles Zaanshine Genièvre de Zaan en/of Gin in onze webshop of vraag ernaar bij uw slijter.

Zaanshine gebruikt alleen biologisch gecertificeerde kruiden en de graansoorten zijn van Europese oorsprong.

Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen kan het voorkomen dat er neerslag (Droesem) ontstaat,dit is een natuurlijk proces dat geen nadelige gevolgen heeft voor de smaak.

Foto's van Zaanshine

Zaanshine image 1
Zaanshine image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zaanshine. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map