Voor veel mensen is trouwen één van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Afgelopen twee jaar gooide de Coronacrisis hierbij alleen behoorlijk roet in het eten. Veel bruiloften werden opgeschoven en als ze toch doorgingen, vonden ze bijna altijd in aangepaste en kleinere vorm plaats. De helft van de bruidsparen droeg op deze dag geen trouwjurk of -pak en op de meerderheid van de bruiloften vond geen trouwfeest plaats.

Half februari kwam er goed nieuws vanuit de Tweede Kamer: er wordt vanaf 25 februari weer meer mogelijk voor alle evenementen. Dit betekent dat bruiloftsfeesten en -diners zonder restricties aan het aantal gasten weer helemaal door kunnen gaan. Daarnaast hoeft er met coronatoegangsbewijzen ook geen anderhalve meter afstand te worden gehouden. Wel staat het advies van de overheid nog steeds om een zelftest te doen voorafgaand aan het samenkomen met grote groepen. Het feit dat bruiloften weer zonder restricites kunnen worden gevierd, is natuurlijk zeer goed nieuws voor de trouwbrance, aangezien onder andere het voorjaar en de zomer vallen onder de populairste 'trouwseizoenen'.

Als je je bruiloft vooruit heb geschoven, heb je vast veel dingen al gepland. Toch kan het zo zijn dat je bepaalde dingen voor de volgende keer anders wilt aanpakken. Het kan ook zijn dat je je vorige bruiloft volledig hebt geannuleerd, of dat je pas net begint met het plannen van je bruiloft. Onderstaande bedrijven helpen jou graag een handje om er een onvergetelijke dag van te maken!

Miss Bloem - Een bijzondere dag is pas compleet met een bijzonder bruidsboeket dat helemaal bij u past. Miss Bloem stelt op basis van uw persoonlijke wensen een prachtig trouwboeket samen, voor de bruid, een corsage voor de bruidegom én desgewenst bijpassende boeketten voor de bruidsmeisjes. Alles is mogelijk! U kunt bij Miss Bloem terecht voor al uw bruidswerk. Naast bruidsboeketten en corsages kunt u hierbij ook denken aan een bloemstuk voor op de trouwauto én het verzorgen van de bloemdecoraties op uw trouwlocatie. De gehele bloemstyling overlaten aan Miss Bloem? Ook dat is geen probleem. Miss Bloem komt naar de trouwlocatie, om daar de styling te verzorgen.

Wedding Company - De grootste bruidswinkel in hartje Nederland. Vind een trouwjurk voor je mooiste bruiloft.

Dogs Too - Je hond op jouw bruiloft. Jouw dag, jouw hond, onze zorg!

Rolls Rent - Mocht u interesse hebben in het huren van een Rolls Royce voor de mooiste dag van uw leven dan staan wij altijd voor u klaar, zowel 's avonds als in het weekend. Uw feestdag staat bij ons voorop!

City Adventures - Zoek jij een leuke buiten activiteit voor jouw volgende uitje? Speel dan een van de leukste stadsspellen van City Adventures!

Kaartje2Go - De leukste kaarten maak je zó!

Hoes Tailors - Bij Hoes, dé kleermaker van Alkmaar en omstreken, zijn we al sinds 1946 gek op maatwerk. Wij vertellen je daarom ook graag over onze passie en nemen alle tijd om je te helpen aan een nieuw maatpak, trouwpak, maatjasje of een maatshirt.

Dansschool Pasofino - Wil je graag de show stelen op je bruiloft met een mooie openingsdans? Je leert bij ons een dans op jouw niveau. Pak vol vertrouwen je moment op de dansvloer!

Naaiatelier Elena - Loopt u dus gerust vrijblijvend binnen voor ál uw vragen of wensen op álle kledinggebied, ik help u graag verder.

Paviljoen Beach Inn - Het leukste paviljoen op het breedste strand. Wil je trouwen aan het strand, ook dat verzorgen wij tot in de puntjes geheel naar jullie wens.

Hotel rauw aan de kade - Hotel Rauw aan de Kade is een hotel in IJmuiden met dertig sfeervolle kamers waar u kunt ontspannen en volledig ontzorgd wordt.

ZIZO Lounge - Sushi restaurant aan de boulevard in Zandvoort met een terras dat prachtig uitzicht heeft op zee. Hier moet u zijn voor de lekkerste vers gemaakte sushi.

Beeksma Banket - Al meer dan vijftig jaar een begrip in IJmuiden.

Trouwringenvoordeel.nl - De mooiste goedkope trouwringen koop je bij Trouwringenvoordeel. Wij behoren tot één van de grootste en voordeligste trouwringenleveranciers van Nederland en België. Bij Trouwringenvoordeel produceren we een groot volume aan ringen. Hierdoor kunnen we naast dat we een prachtig en divers assortiment aanbieden, de ringen ook nog eens aanbieden tegen scherpe prijzen!

Interesse om met een link, banner of advertorial op deze pagina te verschijnen?

Neem dan contact op met ons salesteam via 072-8200600.